Meny

Om oss

Sunnmøre begravelsesbyrå

Begravelsesbyrået ble etablert i 1972 av Sunnmøre Indremisjon, nå Imf Sunnmøre. Begravelsesbyrået tar hånd om gravferder hovedsakelig i  Ålesund, Giske, Sula og Haram. Tidligere het vi SI Senteret, Begravelsesbyrået Sunnmøre.

Hovedkontor, Ålesund, Spjelkavik
Vårt hovedkontor holder til i Vika-Kroken,  Vasstrandvegen 1, 6010 Spjelkavik. God parkering like ved Lillevannet og alt på ett plan. Her har vi utstilling av både kister, urner, gravsteiner, lykter og mye mer. 

Samtalekontor – åpent kun etter avtale
Giske, Valderøy bedehus; Valderhaug 16, 6050 Valderøy.
Sula, Langevåg bedehus; Geilneset 7, 6030 Langevåg, innkjøring via O.A. Devold-vegen.

  

Litt om hvordan vi jobber
Vårt mål er å være tilgjengelig når dere trenger oss. Vi prøver alltid å ha en person på hovedkontoret på dagtid. Etter kontortid har vi døgnvakt og kan rykke ut ved henting.  

Hos oss er det kostnadsfritt med planleggingssamtale i kontortiden, også hvis planlegging foregår via telefon/e-post o.l. Av praktiske årsaker har vi en kostnad for planleggingssamtaler utenom kontortid; ettermiddag, kveld og helg. Ring 70 17 86 60 og avtal tidspunkt for planleggingssamtale.

Virke Gravferd
Som medlem av Virke gravferd forplikter vi oss til en standard for god gravferdsskikk.  Det omhandler å  respektere de pårørende sin situasjon og ønsker. Vi har taushet med hensyn på personlige forhold, forsvarlig lagring av personlige opplysninger og viser verdighet og respekt i utførelsen av arbeidsoppgavene våre. Vi bistår pårørende med aktuelle tjenester og tilbyr relevante varer, forskriftsmessig utstyr og godt vedlikeholdt bårebil. Vi informerer om priser både på nettsiden vår og i møte med pårørende.  Vi fakturerer i etterkant av gravferden.

Samarbeidspartnere
Vi har mange flotte samarbeidspartnere. Kistene våre er levert av SIBI, gravsteiner blir levert av Nergård Steinindustri. Blomster leveres fra Blomsterstua, eller Binderiet ved gravferder på Sula. Trekors med navneplate leveres av Helge Strandabø. Advokatkontoret Moa kan bistå med råd og veiledning til våre kunder.

Kjell Runar Stige

Daglig leder og gravferdskonsulent

Oddrun Malum Bjørdal

Gravferdskonsulent

Hilde Vartdal Clausen

Gravferdskonsulent

Linn Therese Kalvø

Regnskapsfører og gravferdskonsulent

Hvor finner du oss?

Spjelkavik

hverdager 08:00-15:30

Valderøy

Kontoret er kun bemannet etter avtale

Langevåg

Kontoret er kun bemannet etter avtale

Kontaktskjema

Vi kan kontakte deg ved at du fyller ut ett av våre kontaktskjema.

Du kan benytte det enkle kontaktskjemaet med navn, epost og melding så vil vi kontakte deg. 

Skjemaet for digital planlegging kan benyttes dersom du har noen detaljer og ønsker klart vedrørende en gravferd og vil registrere disse hos oss – du vil motta et uforpliktende prisoverslag og vi hjelper deg gjerne videre.

Du når oss alltid via telefon.