Meny

Delta i gravferd

Informasjon til deg som skal
i en gravferd.

Blomster

Blomster som bestilles via oss blir levert til seremonien. Blomstersløyfer og kort blir normalt lest opp av prest/seremonileder om ikke annet er avtalt. Du er også velkommen til å ta med egen bukett og levere den til seremonilokalet. Det er viktig at du leverer den senest 1t før seremonistart hvis vi skal garantere at den blir fotografert og inkludert i minneboken vi leverer til pårørende i etterkant av gravferden. 

Kleskode

Det er ingen regel for hva man skal ha på seg, men det er viktig å kle seg pent i respekt for både den avdøde og de etterlatte.

Dersom det ikke er nevnt noe om kleskode kan et generelt råd være:
Pent antrukket, diskré og mørkt.

Kondolansebukett

En kondolansebukett som blir levert til seremonien, blir overlevert til familien. Kortet blir ikke opplest under seremonien.

Minnegave

Minnegaver gis ofte via Vipps eller kontonummer direkte til mottaker. De fleste organisasjoner informerer pårørende om gavene som er kommet inn. Dersom du gir en minnegave – kan du også skrive et kondolansekort til familien. Kortet kan evt. overleveres til gravferdskonsulenten før seremonien.

Barn i gravferd

Dersom du har med deg barn i gravferden kan det være lurt å snakke om hva barnet kommer til å se og høre.

Er det kondolanseprotokoll, kan barnet skrive navnet sitt selv, hvis det er en lysglobe tilgjengelig kan barnet få tenne et lys. 

Kontaktskjema

Vi kan kontakte deg ved at du fyller ut ett av våre kontaktskjema.

Du kan benytte det enkle kontaktskjemaet med navn, epost og melding så vil vi kontakte deg. 

Skjemaet for digital planlegging kan benyttes dersom du har noen detaljer og ønsker klart vedrørende en gravferd og vil registrere disse hos oss – du vil motta et uforpliktende prisoverslag og vi hjelper deg gjerne videre.

Du når oss alltid via telefon.