Meny

Hvorfor velge Sunnmøre begravelsesbyrå?

VirkeGravferd sunnmøre begravelsesbyrå

Sunnmøre begravelsesbyrå

Begravelsesbyrået ble etablert i 1972 av Sunnmøre Indremisjon, nå Imf Sunnmøre. Begravelsesbyrået tar hånd om gravferder hovedsakelig i Ålesund, Giske, Sula og Haram kommune. Tidligere het vi SI Senteret, Begravelsesbyrået Sunnmøre.

Hovedkontor, Ålesund, Spjelkavik
Vårt hovedkontor holder til i Vika-Kroken, Vasstrandvegen 1, 6011 Spjelkavik. God parkering like ved Lillevannet og alt på ett plan. Her har vi utstilling av både kister, urner, gravsteiner, lykter og mye mer. 

Samtalekontor – åpent kun etter avtale
Giske, Valderøy bedehus; Valderhaug 16, 6050 Valderøy.
Sula, Langevåg bedehus; Geilneset 7, 6030 Langevåg, innkjøring via O.A. Devold-vegen.

Introduksjon

Når et dødsfall inntreffer, er Sunnmøre begravelsesbyrå tilgjengelig døgnet rundt for å tilby umiddelbar støtte og veiledning. Det er viktig å ha støtte fra et profesjonelt og omsorgsfullt begravelsesbyrå, som tilbyr skreddersydde tjenester for å sikre en verdig avskjed. Sunnmøre begravelsesbyrå er dedikert til å hjelpe personer og familier gjennom en av livets mest utfordrende perioder. Med mange års erfaringer i bransjen har begravelsesbyrået bygget opp en forståelse for de ulike behovene og ønskene som kan oppstå i forbindelse med en gravferd. Sunnmøre begravelsesbyrå har en profesjonell fremtreden, tilpasningsdyktig og leverer på konkurransedyktige priser. 

begravelsesbyrå sunnmøre, giske og sula

Litt om hvordan vi jobber

Vårt mål er å være tilgjengelig når dere trenger oss. Vi prøver alltid å ha en person på hovedkontoret på dagtid. Etter kontortid har vi døgnvakt og kan rykke ut ved henting.  

Hos oss er det kostnadsfritt med planleggingssamtale i kontortiden, også hvis planlegging foregår via telefon/e-post o.l. Av praktiske årsaker har vi en kostnad for planleggingssamtaler utenom kontortid; ettermiddag, kveld og helg. Ring 70 17 86 60 og avtal tidspunkt for planleggingssamtale.

Når det kommer til gravferd, er det mange detaljer som må tas hånd om. Vi hjelper med alle aspekter ved gravferdsplanlegging, fra praktiske detaljer til personlig tilpassede seremonier. Vi etterstreber en sømløs opplevelse for familien i en tid hvor de trenger det mest. 

begravelsesbyrå sunnmøre, giske og sula

Virke Gravferd

Som medlem av Virke gravferd forplikter vi oss til en standard for god gravferdsskikk.  Det omhandler å  respektere de pårørende sin situasjon og ønsker. Vi har taushet med hensyn på personlige forhold, forsvarlig lagring av personlige opplysninger og viser verdighet og respekt i utførelsen av arbeidsoppgavene våre. Vi bistår pårørende med aktuelle tjenester og tilbyr relevante varer, forskriftsmessig utstyr og godt vedlikeholdt bårebil. Vi informerer om priser både på nettsiden vår og i møte med pårørende.  Vi fakturerer i etterkant av gravferden.

Samarbeidspartnere

Vi har et bredt nettverk av samarbeidspartnere. Kistene er levert av SIBI, minnesmerker/gravsteiner blir levert av Nergård Stenindustri. Blomster leveres fra Blomsterstua, eller Binderiet ved gravferder på Sula. Gravmarkør med navneplate (trekors/trehjerte) leveres av Helge Strandabø. Advokatkontoret Moa kan bistå med råd og veiledning. I tillegg henviser vi til lokale aktører når det kommer til minnesamvær og minnestunder. Vi samarbeider med lokale kirker og seremonilokaler for å sikre at seremonien gjennomføres med respekt og verdighet, hvor familie og venner kan samles for å minnes og hedre den avdøde. 

begravelsesbyrå sunnmøre

Kjell Runar Stige

Gravferdskonsulent

begravelsesbyrå sunnmøre

Oddrun Malum Bjørdal

Gravferdskonsulent

begravelsesbyrå sunnmøre

Hilde Vartdal Clausen

Gravferdskonsulent

begravelsesbyrå sunnmøre

Linn Therese Kalvø

Daglig leder og regnskapsfører

Hvor finner du oss?

Spjelkavik

hverdager 08:00-15:00

Valderøy

Kontoret er kun bemannet etter avtale

Langevåg

Kontoret er kun bemannet etter avtale

Gravferd i naturen og miljøvennlige valg

For de som ønsker en mindre seremoni i eget lokale, i naturen eller direkte på gravstedet hvor den avdøde skal ha sitt siste hvilested, kan Sunnmøre begravelsesbyrå være behjelpelig med alle praktiske detaljer, transport og veiledning. 
For de som ønsker å ta valg med hensyn på miljøet, kan byrået veilede angående valg av biologisk nedbrytbar kiste, urne, digitale sangprogram fremfor papir, blomsterhilsener på kort fremfor sløyfe osv..

Støtte og veiledning

Hver person er unik, og det er også deres siste avskjed. Sunnmøre begravelsesbyrå arbeider tett med familien for å skape personlige seremonier. Med byråets lange erfaring, respekt for tradisjoner og evne til å tilpasse seg individuelle behov, er de en pålitelig partner gjennom hele prosessen. Ved etterspørsel kan byrået være behjelpelig med å finne tilbud som kan gi hjelp med å bearbeide tapet og finne veien videre. 

Kontaktskjema

Vi kan kontakte deg ved at du fyller ut ett av våre kontaktskjema.

Du kan benytte det enkle kontaktskjemaet med navn, epost og melding så vil vi kontakte deg. 

Skjemaet for digital planlegging kan benyttes dersom du har noen detaljer og ønsker klart vedrørende en gravferd og vil registrere disse hos oss – du vil motta et uforpliktende prisoverslag og vi hjelper deg gjerne videre.

Du når oss alltid via telefon.