Meny

Gravstein

Vår dyktige samarbeidspartner gjennom mange år, Nergård steinindustri, hjelper oss å produsere unike gravminner for deg. Tidlig på 50-tallet startet de opp egen steinindustribedrift i Eide kommune.
Les mer

 

Kom gjerne innom vårt kontor i Spjelkavik, eller ring og avtal time, vi hjelper deg å velge gravstein og eventuell bedplate, lykt, vase og diverse bronseartikler. 

 

Informasjon om gravstein:
Ved en ny grav, kan en gravstein tidligst settes opp 6 måneder etter en begravelse, og når det ikke er tele i jorda. Det må være en gravmarkør frem til steinen settes opp, dette kan for eksempel være et trekors eller hjerte med navneplate. Dette kan vi ordne for dere. Leveringstiden på ny gravstein er normalt rundt 6 uker. Prisen varierer veldig, vi kan hjelpe dere med å finne en stein dere liker og som er i henhold til deres budsjett. Enhver gravstein vil være unik.

gravstein 2 sunnmøre begravelsesbyrå

Kontaktskjema

Vi kan kontakte deg ved at du fyller ut ett av våre kontaktskjema.

Du kan benytte det enkle kontaktskjemaet med navn, epost og melding så vil vi kontakte deg. 

Skjemaet for digital planlegging kan benyttes dersom du har noen detaljer og ønsker klart vedrørende en gravferd og vil registrere disse hos oss – du vil motta et uforpliktende prisoverslag og vi hjelper deg gjerne videre.

Du når oss alltid via telefon.