Meny

Stillheten etterpå

Ofte er tiden rett etter et dødsfall tåkete, mange tar kontakt med kondolanser, omsorg og støtte. Så stilner det til og det virker som andres liv går tilbake til ‘normalen’.

Opplevelsen av sorg er ofte smertefull. Det er prisen for å ha elsket noen. En eller annen gang i livet, møter vi sorg. Vi møter sorgen ulikt, og vi som jobber mye med døden vet at det er ingen snarvei igjennom sorgen, heller ingen vei rundt. Sorgen er uforutsigbar.

Et håp er at sorgens tyngde en dag vil snu til å bli kjære og gode minner – om det livet vi fikk elske, enten for en kort eller for en lang tid. Ingen vet når denne vendingen vil skje, du må ta den tiden du trenger.

For noen er sorgen så dyp at man ikke finner veien ut selv, da kan man selv ta kontakt, eller få hjelp av noen til å ta kontakt med både primærhelsetjenesten eller ulike organisasjoner eller foreninger som kan hjelpe mennesker i sorg. Kanskje kan det være en hjelp å gå til samtaler eller bli med i en sorggruppe. 

roser 2 sunnmøre begravelsesbyrå

Kontaktskjema

Vi kan kontakte deg ved at du fyller ut ett av våre kontaktskjema.

Du kan benytte det enkle kontaktskjemaet med navn, epost og melding så vil vi kontakte deg. 

Skjemaet for digital planlegging kan benyttes dersom du har noen detaljer og ønsker klart vedrørende en gravferd og vil registrere disse hos oss – du vil motta et uforpliktende prisoverslag og vi hjelper deg gjerne videre.

Du når oss alltid via telefon.