Meny

Syning og minnesamvær

Det kan være godt å gråte, og det er ofte godt å ha noen å gråte sammen med, noen å dele minner med.

Før gravferd – syning
Vi kan etter avtale med den ansvarlige for gravferden arrangere syning. De fleste bårerom er tilknyttet et kapell, eller vi kan transportere kisten til et annet ønsket lokale.

Vi klargjør syningsrommet og har en tilbaketrukket rolle. Dere bestemmer selv hvordan denne tiden skal brukes, og hvem som inviteres. Forslag til innhold: rolig bakgrunnsmusikk, si noen ord, lese et brev, rosepålegging, synge  eller sitte i stillhet.

Etter forespørsel kan vi være behjelpelig med å leie inn noen til å holde en båreandakt. 

Etter gravferd – minnesamvær
For mange er det naturlig å samles etter en gravferd, i liten eller stor skala, hjemme eller i leid lokale. Dere bestemmer om det skal være åpent eller for inviterte.

Stemningen er mindre formell og mer personlig, gjerne rundt et måltid. Det er like vanlig å servere skuffekake og kaffe som catering. Ofte blir det rom for å dele minner, historier og evt. bilder.   

Etter forespørsel kan vi være behjelpelig med å reservere lokale, bestille catering, kake og kaffe. 

Kontaktskjema

Vi kan kontakte deg ved at du fyller ut ett av våre kontaktskjema.

Du kan benytte det enkle kontaktskjemaet med navn, epost og melding så vil vi kontakte deg. 

Skjemaet for digital planlegging kan benyttes dersom du har noen detaljer og ønsker klart vedrørende en gravferd og vil registrere disse hos oss – du vil motta et uforpliktende prisoverslag og vi hjelper deg gjerne videre.

Du når oss alltid via telefon.